CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT کبد چرب گرید ۱

Considerations To Know About کبد چرب گرید ۱

Considerations To Know About کبد چرب گرید ۱

Blog Article

اشتراک گذاری فیس بوک X لینکدین ‫پین‌ترست ‫رددیت پیام رسان پیام رسان واتس آپ تلگرام اشتراک گذاری از طریق ایمیل چاپ نوشته های مشابه

در حال حاضر درمان مؤثر دارویی برای بیماری کبد چرب در دسترس نیست. با این حال، امکان بازگشت کبد به شرایط قبل ممکن است و معمولاً با تغییرات شیوه زندگی، رژیم غذایی و درمان خانگی، کبد چرب درمان می‌شود.

افزودن غذاهای مفید به رژیم غذایی یکی از راه های کنترل بیماری کبد چرب است. با این حال، برای افراد مبتلا به این بیماری نیز به همان اندازه مهم است که از مصرف برخی غذاهای دیگر خودداری کنند یا آن را محدود کنند.

دعای پایان سال برای دوستان، عزیزانم و عشقم دلنشین و زیبا

از مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه نشده مانند شیرینی‌جات، برنج سفید، نان سفید و دیگر غلات تصفیه‌شده خودداری کنید.

مصرف نمک و شکر را محدود کنید: مصرف نمک و شکر را به حداقل برسانید.

کبد به‌عنوان دومین عضو بزرگ بدن انسان شناخته شده است و در سمت راست شکم قرار دارد. این عضو دستگاه گوارش حدود ۱.۳ کیلوگرم وزن دارد و نقش یک فیلتر تصفیه‌کن را برای تمام غذاها و نوشیدنی‌ها، قبل از ارسال آن‌ها به باقی نقاط بدن را ایفا می‌کند. در حالت عادی شما نمی‌توانید کبد خود را با لمس کردن احساس کنید؛ زیرا اطراف آن با دنده‌های قفسه‌ی سینه محافظت می‌شود.

مسافران نوروزی اخبار بارش‌ها را پیگیری کنند ادای احترام مردم ایران به قربانیان مقابل سفارت روسیه در تهران

سه بار در هفته، یک فنجان بروکلی بخورید تا کبدتان سالم بماند.

کبد هم که به فرایند کنترل چربی و قند کمک می‌کند، دچار استهلاک شده و چربی اضافی را در سلول‌های خود ذخیره می‌کند.

بیماری کبد چرب به معنی انباشت چربی در سلول‌های کبد بوده البته طبیعی است که چربی در کبد داشته باشید، اما وقتی که چربی بیش از ۵ تا ۱۰ درصد در کبد وجود داشته باشد، در این صورت فرد به بیماری کبد چرب مبتلاست.

در افراد سالم و حتی لاغر، چربی بالای پیرامون شکم می‌تواند منجر به کبد چرب شود.

در صورتی که به این بیماری مبتلا شدید، از مصرف خودسرانه داروها یا روش‌های درمانی پیشنهاد شده توسط دیگران اجتناب کرده و تنها به دستورات پزشک عمل کنید. داشتن یک رژیم غذایی مناسب در کبد چرب لاغری کنار ورزش نیز در فرایند درمان بیماری تاثیرگذار است.

میوه‌ها و سبزیجات : انواع توت‌ها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیب‌زمینی‌های شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجه‌فرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخود‌فرنگی، عدس چربی‌های سالم: آجیل، دانه‌ها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.

Report this page